Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Shenzhen Maps Industry Co., Ltd

Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των μηχανών μαξιλαριών, των μηχανών καναπέδων, της γραμμής παραγωγής στρωμάτων και της γραμμής παραγεμίσματος. 90% των προϊόντων μας εξάγεται σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι μηχανές μας έχουν περάσει το πιστοποιητικό CE, και μερικοί απ' αυτούς έχουν κερδίσει το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Κατέχουμε τη δυνατότητα της τεχνικής καινοτομίας, του πλήρων ποιοτικού ελέγχου και του συστήματος πωλήσεων.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας μοιράζονται τώρα μια καλή φήμη με τους πελάτες.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Χάρτες

Ετήσιες πωλήσεις : 2.5 Million-5 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

CO. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΧΑΡΤΏΝ SHENZHEN, ΕΠΕ

 

Η Co. βιομηχανίας ΧΑΡΤΩΝ Shenzhen, ΕΠΕ ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2004. Η κύρια επιχείρησή της παράγει & πωλεί το mahinery μαξιλαριών, μηχανήματα καναπέδων, που τοποθετούν τα μηχανήματα στο κρεβάτι. Η τεχνική ομάδα μας αφιερώνει για να ικανοποιήσει τις πραγματικές ανάγκες παραγωγής των πελατών, και βελτιώνει συνεχώς την τεχνική παραγωγής, έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή. Η επιχείρησή μας έχει επενδύσει πολλή χρηματοδότηση Ε&Α από την πολύ αρχή να επιτυγχάνεται η μηχανική αυτοματοποιημένη παραγωγή για τους πελάτες μας, για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων και την αποτελεσματικότητα παραγωγής τους ενώ πολύ μειώστε το κόστος εργασίας.

 

Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στις χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και ανερχόμενων αγορών. Οι ΧΑΡΤΕΣ και SIEMENS (κλάδος Shenzhen) από κοινού αναπτύσσουν την τεχνολογία για τις μηχανές παρέχουν τη τεχνική υποστήριξη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παγκοσμιοποίηση προϊόντων. Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε τις επαγγελματικές μηχανές και τις υπηρεσίες στους πελάτες.

υπηρεσία της εταιρίας

Ομάδα επιχείρησης

 

 

 

 

 

 

 

 

Επαφή

Διεύθυνση: 31 φραγμός, περιοχή βιομηχανίας Baosheng, Bainikeng, πόλη Pinghu, Shenzhen, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:BLK5, βιομηχανικό πάρκο Runchang, χωριό Hongtian, κωμόπολη Xinxu, Huiyang Dist, πόλη Huizhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα